q.jpg
IMG_9035.JPG
IMG_9043.JPG
q.jpg

Training


Låt min passion bli din framgång!

SCROLL DOWN

Training


Låt min passion bli din framgång!

 

Personlig träning, gruppträning och Yoga.

  • Vill du bli starkare, smidigare och mer balanserad i både kropp och sinne? 
  • Hitta glädjen i att röra på dig?
  • Få bättre hållning?
  • Kanske öka i muskelmassa och tajta till kroppen på ett effektivt och hälsosamt sett?
  • Vad sägs om att trimma ditt nervsystem, få bättre respons och ökad kontroll över dina muskler?  
  • Kanske ni är flera stycken som vill träna tillsammans på arbetsplatsen eller privat. Jag har möjlighet att komma till er arbetsplats under lunch, alternativt ses hos mig på Kulan World Trade Center i Malmö.

Genom rätt träning får du större kontroll. Då avgör DU hur du vill forma din kropp genom varje rörelse. Du får mer energi, mindre stress och större fokus till familj och yrke.  Med en noggrann plan ser vi till att uppfylla dina mål i god tid.

Jag har tränat, tävlat och undervisat i boxning/kampsport och styrketräning i ett tiotal år.
Jag har utövat Yoga och meditation i drygt 20 år och arbetat som PT och Coach på heltid sedan 2013. 

MINDFULNESS
Träning i medveten närvaro förbättrar prestation, koncentration och uppmärksamhet. Det ger oss större möjlighet att påverka det enda som vi faktiskt kan påverka - nuet. Medveten närvaro kan "sänka hastigheten" och ge större distans till livet. Det kan användas för att höja EQ:n, förbättra minnet, sömnen och andra kognitiva och fysiska funktioner. Förhöjd närvaro kan samtidigt minska stress, ångest och nedstämdhet. Det kan även ge dig som vill utvecklas inom din idrott möjligt att nå nya höjder.

 STYRKETRÄNING
Jag jobbar jag gärna med funktionell styrketräning som aktiverar stora delar av kroppen under en och samma övning. Vid dessa övningar är både teknik, koordination och balans i fokus.
Tanken är att du ska ta med den teknik du lär dig vid exempelvis ett marklyft och implementera denna i andra sammanhang i din vardag.  När du ska bära dina matkassar till bilen, bära din baby eller kanske bara plocka upp lättare föremål från golvet.
Då jag ständigt ser till att hålla mig uppdaterad gällande den senaste forskningen kan du vara säker på att du får de främsta redskapen med dig för maximal utveckling. Med detta sagt har majoriteten av de senaste studierna trots allt visat att det är de ”klassiska basövningarna” som är mest effektiva, vid såväl muskeltillväxt som vid viktnedgång.

Meditation i rörelse - är det möjligt? Idag är vi vana vid att sitta still med ett aktivt sinne. Vad sägs om att röra på kroppen med ett stillsamt sinne? Genom att implementera större närvaro under dina träningspass har du möjlighet att underhålla både ditt sinne och din kropp. Samtidigt kommer du att träna betydligt hårdare ju mer närvarande du är. 

KONDITIONSTRÄNING
Konditionsträning kan vara tråkigt, men det kan också vara extremt kul. Jag lyssnar på dig och försöker hitta det som fungerar för dig. Om det är boxningsträning, löpning, bollsporter eller hopprep och mer Crossfit-inspirerade övningar avgör du.

Jag jobbar gärna med hög-intensiva övningar med mycket intervaller eftersom detta har visat sig vara extremt effektivt vid viktnedgång. Att jobba med intervaller är dessutom ett framstående sätt att stärka ditt hjärta på.

FLEXIBILITET
Inom Yogan talar man om att en flexibel kropp ger ett flexibelt tankesätt.
Idag är rörligheten begränsad hos de flesta jag möter. De sätt vi lever på idag innebär att musklerna inte får en chans att slappna av. Vi går direkt från att sitta still i 8 timmar till att gå ut och springa en runda i parken ----. Många lever ett stressat liv. Vi tillför alltför sällan den näring kroppen behöver för att hantera stelheten. 

För att kunna forma kroppen på optimalt vis och kunna utföra funktionella rörelser på ett korrekt sätt krävs god rörlighet. Då kan rätt muskler aktiveras och vi minimerar det som lämnas till slumpen.

INDIVIDUELLT TRÄNINGSPROGRAM

Med fokus på målsättning, hållning, rörlighet, balans och styrka utformar jag ett träningsprogram som du trivs med. Självklart ser jag till att det är ett träningsprogram med stor variation allteftersom vi jobbar mot dina mål.

 

 
IMG_9035.JPG

Hike


Where will you be in six months

 

Hike


Where will you be in six months

 

IMG_9043.JPG

FInal


if you do not

decide?

 

KONTAKTA MIG

FInal


if you do not

decide?

 

KONTAKTA MIG