test.png
59.JPG
46.JPG
IMG_1083.JPG
test.png

New Page


DANNY

LÄS MER NEDAN

SCROLL DOWN

New Page


DANNY

LÄS MER NEDAN

IMG_7127.JPG

MIN KROPP ÄR MIN FARKOST.
JAG BESTÄMMER HUR SNABB, STARK

OCH UTHÅLLIG DEN BLIR.

FRÅGOR
Ibland är frågorna viktigare än svaren.
Kan jag påverka hur jag mår genom att använda min kropp?
Hur långt ifrån min absoluta potential (fysiskt och mentalt) är jag?
Vilka fördelar skulle jag dra nytta av om jag prioriterade min "farkost" lite oftare?
Vad kostar det mig?


DOKUMENTERING
För att veta vart jag ska imorgon kan det vara bra att veta var jag är idag. Att dokumentera sin kost, sin aktivitet och sitt mentala tillstånd i olika situationer är ett effektivt sätt för att få en klar översikt och för att kunna skapa en välfungerande plan kring hur man ska gå tillväga.

KROPPEN OCH SINNET
Det är lätt att ta kroppen för givet. Många gånger får kroppen uppmärksamhet för att den inte ser ut som vi vill eller först när vi har ont. Det är lätt att glömma att den mänskliga kroppen, och framförallt hjärnan, är den mest komplexa strukturen i universum som vi hittills har studerat. Många tränar kroppen men det är fortfarande relativt ovanligt att vi arbetar med att utmana vårt sinne. Är det orimligt att lägga 1% av sitt vakna tillstånd åt att kalibrera sinnet med någon form av meditation?  Är kroppen skapad för att vara stilla under majoriteten av ditt liv? Jag försöker att se min kropp som min familj. Familjen får uppskattning och kärlek varje dag. Det jag ger får jag tillbaka.

BAKGRUND
Mina föräldrar har båda arbetat med undervisning. Det var det jag skulle göra på något vis. Min mor introducerade mig till Tibetansk Buddhism i en tidig ålder. Denna filosofi har hjälpt mig finna fokus, mod och klarhet i livet.  Som ung var meditation fortfarande något pinsamt, men den hjälpte mig finna lugn innan Ju-jutsu tävlingarna. Kampsporten lärde mig att disciplin är något positivt. Boxningen lärde mig vidare den mänskliga kroppens förmåga att utstå smärta och trötthet. Psykologi är något jag alltid fascinerats av.

På SATS fick jag mycket kunskap och framförallt möjligheten att få arbeta med ett stort antal olika typer av klienter. Numera arbetar jag med mitt träningskoncept FuelForFocus på Kulan WTC. Här kan jag erbjuda dig en personlig upplevelse. För dig själv eller i grupp. Undervisningen sker i fräscha och lugna lokaler med den senaste utrustningen från Eleiko och Keiser Fitness. Gymmet ligger i World Trade Center på Skeppsgatan 19 i Malmö.

HÄLSA
Din kost, din aktivitet, och dina tankar är alla viktiga hörnstenar i ditt liv. Tillsammans med din genetik och historia skapar de din hälsa och ditt välbefinnande. Med epigenetiken har vi möjligheten att även ändra vår genetiska struktur med just val av kost, aktivitet och tankemönster. Din miljö och ditt arv blir på så sett DITT ansvar.

Den fokus vi lägger på dessa element kommer variera beroende på dina förutsättningar och din målsättning.

 

 
 
59.JPG

Intro


UTMANA DIG SJÄLV

BOKA EN KONSULTATION IDAG

Intro


UTMANA DIG SJÄLV

BOKA EN KONSULTATION IDAG

46.JPG

Story


Are you a follower of the past

Story


Are you a follower of the past

IMG_1083.JPG

FInal


or do you invite the future?

 

KONTAKTA MIG

FInal


or do you invite the future?

 

KONTAKTA MIG