IMG_8756.jpg
IMG_3088.JPG
IMG_3080.JPG
IMG_8756.jpg

Kost2


Optimera din farkost med rätt driftmedel

 

SCROLL DOWN

Kost2


Optimera din farkost med rätt driftmedel

 

 

KOST OCH NUTRITION

Kost och näringsintag är ett utav mina största kunskapsområden. Jag är på en ständig jakt efter de främsta sätten att tillgodose kroppen med allt den kan tänkas behöva. Inte för att överleva, men för att frodas och för att optimera kroppen till dess absoluta potential.

”Låt maten bli din medicin och medicinen din mat” är ett gammalt ordspråk som Hippokrates förmodligen lånade från öst en gång i tiden. Förhoppningsvis går vi mot ett samhälle som jobbar mer med detta synsätt som utgångspunkt.
Idag äter vi dessvärre större mängder mat men samtidigt mindre ”riktig mat”. Istället för rena produkter äter vi fler ”matliknande produkter” som inte tillgodoser oss med viktiga ämnen. Självklart behöver kost inte endast ses som en typ av driftmedel. Att avnjuta en god måltid i gott sällskap kan nog nästan vara lika läkande för kropp och själ som själva innehållet i maten. Att äta hälsosam mat ska därför inte behöva vara något som känns jobbigt eller tråkigt. Jag vill hjälpa dig att hitta goda alternativ för att du ska kunna hitta en långsiktig förändring, som håller livet ut. 
Kosten jag rekommenderar är minimalt behandlad. Den innehåller mycket protein och är färgglad – det är inte en myt att du täcker många behov av vitaminer och mineraler genom att äta mat ”med olika färger”. Den mat jag rekommenderar är dessutom väldigt smakrik.
Mörkgrönt är klorofyllets egna färg. När du äter klorofyllrik mat ser du även till att få i dig stora mängder magnesium, något som är ytterst viktigt vid hård träning då du bryter ned kroppens mineraler snabbare än vanligt. Magnesium motverkar allt från sömnsvårigheter till stress, utmattning, muskelkramp, hjärtbesvär, depression och nervositet.

Kosten spelar alltså en central roll i mitt arbete med mina kunder. Din träning är begränsad till ett antal timmar i veckan medan din kost finns med dig konstant, kanske 4-6 gånger om dagen, 365 dagar om året.
För att nå optimala resultat anser jag det vara är en väldigt viktig komponent, vid både viktnedgång, muskelökning mental prestation och välmående.

 

 


 

 
IMG_3088.JPG

Live to Ride


Every single

molecule in your body

Live to Ride


Every single

molecule in your body

IMG_3080.JPG

TWO


 is replaced within 8 months

Contact Me

TWO


 is replaced within 8 months

Contact Me